Istoric

Compania SHOEI s-a dedicat dezvoltarii unor tehnologii superioare de productie in domeniul castilor, inca din 1958. ’

Compania SHOEI a luat nastere din spiritul si determinarea imensa a fondatorului EITARO KAMATA, care a proiectat si folosit primele lui productii exclusiv pentru segmentul de competitie, pentru curse.

Ceea ce este uimitor, chiar si dupa standardele de astazi, este ritmul in care Brand-ul SHOEI a devenit popular in intreaga lume: incepand din anii saizeci, reputatia SHOEI ca fiind un brand de calitate superioara s-a raspandit mai intai in SUA, apoi mai tarziu asupra tuturor pietelor auto din Europa, astfel incat, orice persoana care a fost implicata vreodata in acest domeniu cunoaste exact semnificatia numelui SHOEI.

Dar ceea ce este si mai uimitor, mai ales pentru un observator occidental, este dedicarea personalului fabricii. SHOEI produce toate castile (si toate partile unei casti), in Japonia, desi costurile de productie au depasit de mult nivelul din multe tari europene.
De ce?

Deoarece barbatii si femeile ce muncesc in fabricile SHOEI iau fiecare casca in parte ca fiind o provocare personala.
Produsele defecte sunt practic inexistente, la fel cum fiecare piesa reflecta spiritul, ambitia si atentia pentru detaliu, fapt atat de caracteristic japonezilor, implicit pentru SHOEI.

Pentru Dumneavoastra, motociclist dar si client, Compania SHOEI garanteaza ca va veti simti si bucura de aceasta calitate de fiecare data cand veti purta o casca SHOEI.


NU RATATI ACEASTA PLACERE !!!